Stanley/Stella

Stanley/Stella is in 2012 opgericht met de missie om de perceptie van de textielindustrie te veranderen. Om producten op de markt te brengen met respect voor mens en milieu. Authentiek en maatschappelijk verantwoord. Kleding die je met trots wil dragen en verkopen.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Duurzaamheid

Stanley/Stella maakt gebruik van 100% biologisch katoen. Alle andere materialen zijn gerecycled. Er zijn strenge eisen in de kledingindustrie, die ervoor zorgen dat we een zo klein mogelijke impact op het milieu hebben. Zo is Stanley/Stella GOTS gecertificeerd. Een mooie toevoeging is de PETA certificering. Dit betekent dat er nooit dierproeven gedaan worden voor de ontwikkeling van de kleding en dieren op geen enkele manier betrokken worden in het productieproces. In combinatie met onze waterbasis inkten krijg jij een veganistisch eindproduct.

Comfort

Stanley/Stella selecteert al haar materialen met de grootste zorg. Alle kledingstukken zijn gemaakt van natuurlijke vezels, die ongeëvenaard zacht zijn. Beter voor je huid en voor je gezondheid. Kleding die comfortabel zit en waar jij je fijn in voelt.

Kwaliteit

Stanley/Stella produceert kleding die is afgewerkt tot in de puntjes. Verfijnde details, sterke stoffen en een mooie pasvorm. Bovendien zijn de naden goed afgewerkt en de ritsen niet kapot te krijgen. Dankzij het gladde oppervlak is de kwaliteit van onze prints perfect. Of je nu kiest voor DTG printing, zeefdruk of een van onze andere druktechnieken.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.