Bedrijfskleding

Bedrijfskleding bedrukken of borduren met jouw logo zorgt voor extra herkenbaarheid van je merk of dienst. Een kwalitatief goede print of borduursel oogt professioneel en een mooi bedrukt shirt dat met plezier wordt gedragen zal het teamgevoel vergroten.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Sterk assortiment

Professionele bedrijfskleding speelt een grote rol in de uitstraling van je bedrijf. Wij bieden een divers assortiment duurzame bedrijfskleding. Van een nette blouse of polo tot slijtvaste werkkleding die tegen een stootje kan. Naast dat bedrijfskleding zorgt voor herkenbaarheid, draagt het ook bij aan de zichtbaarheid en veiligheid van je medewerkers op locatie, bijvoorbeeld door de toepassing van reflecterende bedrukking.

Slijtvaste materialen

We werken graag met merken waar we achter staan. Merken die slijtvaste en duurzame kleding leveren voor de meest veeleisende toepassingen. Met behulp van technieken als zeefdrukken en borduren kunnen we de kleding voorzien van een bedrukking die net zo lang zijn kwaliteit behoudt.  

Wij ontzorgen

Welk type bedrijfskleding je ook nodig hebt, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Maak een afspraak en kom langs bij onze showroom, waar je de materialen en bedrukking zelf kunt bekijken en voelen. We leveren bedrijfskleding aan uiteenlopende branches en weten zodoende welke details voor een specifieke branche belangrijk zijn.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.