MG_6075

Zeefdruk Transfer

transfers1

Zeefdruk Transfer

MG_6072

Zeefdruk Transfer

MG_6084

Zeefdruk Transfer

Zeefdruk Transfer

Deze zeefdruk transfers zijn een handig hulpmiddel voor het bedrukken van bepaalde lastige oppervlaktes. Ze komen ook te pas voor het regelmatig bedrukken van kleine oplagen in meerkleuren drukwerk.

Zeefdruk transfers zijn een hulpmiddel waarbij we niet rechtstreeks op je kleiding drukken maar eerst in spiegelbeeld op een speciaal transfer papier, met als laatste drukgang een dunne laag lijm. De afbeelding kan dan vervolgens op de kleding of het promotionele artikel aangebracht worden met een speciale hitte pers.

Zorgvuldig geproduceerde zeefdruk transfers hebben een lange levensduur en hoge kwaliteit als rechtstreeks gezeefdrukte afbeeldingen. 

Digitale Transfer

Digitale transfers worden eerste geprint op – en daarna uitgesneden uit – een speciaal transfervel. Het vel met de afbeelding kan vervolgens met een hitte pers op de kleding aangebracht worden. Hierbij blijft een dunne laag met een hoge resolutie afbeelding op het textiel achter.

Deze techniek is ideaal voor lage oplages, echter mede afhankelijk van de te bedrukken stof minder slijtvast dan gezeefdrukte transfers of andere drukmethoden.

Digitaal geprinte transfer zijn ideaal voor zeer gedetailleerde afbeeldingen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, belangrijke product informatie en tips hoe je je drukwerk naar nieuwe hoogtes kunt brengen!