Slide background
Slide background

The perfecte afwerking voor zowel gevestigde merken als opkomende jonge brands. Op deze pagina vind je alles over díe laatste puntjes op de i die je textiel helemaal af maken.

 

Je eigen ingenaaide geweven labels, gedrukte labeling en hang-tags

Personaliseer je kleding met eigen informatie, logo’s en zelf ontworpen maataanduidingen.
We bieden je de volgende mogelijkheden:

  • direct gedrukte labels 
  • gezeefdrukte transfer labels
  • geweven labels: ingenaaid of getransfereerd met een hittepers 
  • hang-tags of sticker hang-tags 

Voor het volledig personaliseren van je kleding raden we je aan blanks van merken als Stanley&Stella of Continental Clothing te gebruiken. Beiden merken zijn meer op de retail gericht en zijn voordelig en makkelijk te rebranden. Hun textiel laat in de enkel enkel een zeer klein label zien met daarop de maataanduiding van het kledingstuk. Hierdoor blijft er veel ruimte over voor je eigen branding.

De geweven, ingenaaide, labels van de meeste andere merken zijn makkelijk met de hand te verwijderen met minimaal of geen achtergebleven sporen. Dit kunnen we voor je doen, tegen een kleine toeslag voor het extra werk.

Gezeefdrukte labeling

Omdat je natuurlijk niet wilt dat je gedrukt neklabel door de stof zichtbaar is aan de buitenzijde van het t-shirt, adviseren we je dit af te drukken in een licht grijze kleur. Licht grijs heeft als extra voordeel dat het werkt op alle kleuren shirts ( behalve licht grijze natuurlijk ).

Ben ervan verzekerd dat we je altijd zullen adviseren als we het gevoel hebben dat een bepaalde combinatie ontwerp en kleding ergens riskant is. Labeling drukken in één drukkleur.

Zeefdruk transfer labels

Het voordeel van zeefdruk transfers is dat ze minder doorschijnen aan de andere kant van de stof, waardoor deze optie eerder in aanmerking komt voor modieuze dunne stofjes. Deze labels neigen erna om wat meer op de stof te liggen, waardoor ze een wat meer gladde, coated uitstraling hebben dan gezeefdrukte labels.

Zeefdruk transfer labels zijn een betaalbare en snelle optie als je van plan bent om regelmatig kleinere oplages af te nemen.

De labels zijn verkrijgbaar in één drukkleur.

Geweven labels

Ga voor een een professionele uitstraling met eigen geweven labels. Indien noodzakelijk verwijderen we de al aanwezige geweven labels in je kleding, en vervangen deze door de geweven labels van je eigen keuze. We leveren de nieuwe geweven labels niet zelf aan, je kunt deze makkelijk zelf bestellen en naar ons toesturen. We bevelen aan de diensten van Labelpartners.

 

Sommige labels zijn gemaakt met speciale lijmlaag op de achterzijde. Deze kunnen we rechtstreeks op je kleding persen. Dit is voordeliger dan een label geheel rondom stikken. In verband met het draagcomfort raden we je wel ten sterkste aan dit toe te passen op de buitenzijde van kleding, dus niet in de binnenzijde van de nek.

Vergeet niet om ons altijd wat stuks extra aan te leveren in het geval van gescheurde of beschadigde labels.

Back to top

Hangtags

Hang-tags of sticker hang-tags zijn een essentieel onderdeel als je je kleding merk professioneel neer wilt zetten. De traditionele toepassingen voor hang-tags zijn om de merknaam, logo’s and wasinstructies aan je klanten te communiceren. Wij denken dat je met je hang-tags nog veel meer mee kunt doen. Vertel je verhaal, genereer bezoekers voor je website of facebook page, hang t-shirts met hang-tags op je volgende evenement met een promotie code erop, een muziek download of informatie van een sponsor. Vaak heb je maar één kans om een indruk achter te laten op je klanten, zorg ervoor dat je mensen raakt.

De hang-tags of sticker hang-tags leveren we zelf niet aan, je kunt deze eenvoudig zelf bestellen bij een lokale drukker of op het internet, en deze naar ons toesturen. Voor een kleine meerprijs kunnen wij ze voor je bevestigen aan de kleding.

Als je liever niet voor offset drukwerk gaat, maar voor een meer artistieke, rauwe uitstraling kun je ook kiezen voor veelkleurig stencil drukwerk bij Knust Stencilprint

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, belangrijke product informatie en tips hoe je je drukwerk naar nieuwe hoogtes kunt brengen!