Hoe je order bij ons verloopt

Hieronder vind je een lijst van momenten die je kunt verwachten als je met ons in zee gaat. Extra diensten of gewenste aanpassingen zullen met dezelfde liefdevolle aandacht behandelt worden.

1. INFORMEER

Misschien weet je al precies wat je wilt, misschien ook niet.

We adviseren je altijd om eerst eens een wandelingetje te maken door onze verschillende webpagina’s. Zo krijg je een beter idee van de verschillende stijlen drukwerk en afwerkingen. Wil je echt de diepte in gaan? Raadpleeg onze “Handige informatie bronnen” en lees ons blog.

We werken graag met je samen om je ideeën op de meest succesvolle manier te verwezenlijken.

2. VOORBEREIDING VAN JE ONTWERP

Zorg ervoor dat je je ontwerp aanlevert in hoge kwaliteit, je kunt hiervoor onze ‘richtlijnen voor het aanleveren van ontwerpen’ raadplegen. Bespaar kosten door het aantal noodzakelijke drukkleuren en druklocaties kritisch te bekijken.

3. KIES JE KLEDING

Van de grote leveranciers in Europa kunnen we de meeste modellen op korte termijn leveren. Raadpleeg onze catalogus, draag zelf een model aan of laat ons enkele suggesties doen van merken die we kennen en vertrouwen.

4. BEPAAL DE AANTALLEN EN MAATVERDELING

Bekijk hoeveel kledingstukken je nodig denkt te hebben, en in welke maten. Raadpleeg onze prijsstaffels met hoeveelheden van 25, 50, 100.. etc stuks voor een prijs-kwantiteit gunstige afweging!

5. VRAAG EEN OFFERTE AAN

Stuur ons een mail, vul het contactformulier in of maak een rechtstreekse aanvraag vanuit onze catalogus.

6. LEVER HET ONTWERP AAN

Attach je ontwerpen in je email voor een offerte. Voor grotere bestanden kun je gebruik maken van een dienst als Wetransfer. Voor hulp met je ontwerp kun je altijd contact met ons opnemen.

7. OFFERTE GOEDKEURING

Nadat we alle details van je aanvraag duidelijk hebben ontvang je een gespecificeerde offerte. In veel gevallen vragen we een voorschot van 50% te voldoen alvorens wij verder kunnen met het bestellen van de kleding en het verwerken van je ontwerp.

8. MOCK UP GOEDKEURING

Vervolgens bereiden we een digitale drukproef voor van je ontwerp. Hierbij vind je ook de drukkleuren, afmetingen en plaatsing. De drukproef geeft een indicatie van hoe een M maat t-shirt eruit gaat zien als het gedragen wordt.

Na goedkeuring van de digitale drukproef kunnen we je opdracht inplannen en een verwachte levertermijn aangeven.

9. ORDER

Normaal gesproken drukken we alle orders van een normale omvang binnen 10 werkdagen. Extra diensten als private labeling, per stuk verpakken, verzending, kunnen enkele dagen extra toevoegen.